Για 4η συνεχή χρονιά, θα διοργανωθεί το Φεβρουάριο, το διεθνές ιατρικό συνέδριο με εξειδίκευση στον ώμο Athens Shoulder Course (ASC) από την Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Μόνο, που αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες!

Το ASC2020 θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Πάνω από 45 ξένοι ομιλητές από την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ενώ στο σύνολό τους αναμένεται να είναι πάνω από 60.

Οι καλύτεροι ορθοπαιδικοί χειρουργοί του κόσμου, θα είναι στην Αθήνα 5-8 Φεβρουαρίου για να μιλήσουν για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ορθοπαιδικής χειρουργικής και για το πώς αλλάζουν τα δεδομένα με την εισαγωγή της ρομποτικής υποβοήθησης στο χειρουργείο.

Αυτή τη φορά, 3 ολόκληρες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στο θεωρητικό κομμάτι. Θα μεταδοθούν ζωντανά χειρουργεία από τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, με ερωτήσεις σε real time. Ενώ οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα δείξουν relive χειρουργεία παρουσιάζοντας τις τεχνικές τους.

Αυτή τη χρονιά, στο ανατομείο της Ιατρικής Σχολής, μια ολόκληρη ημέρα αφιερώνεται αποκλειστικά στο πρακτικό σκέλος.
1 διεθνούς κύρους εισηγητής-χειρουργός ανά 2 συμμετέχοντες.

Για πρώτη φορά, οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους επιλέγουν την τεχνική ή τις τεχνικές που θέλουν να εξειδικευτούν κατά τη διάρκεια του πρακτικού μέρους του συνεδρίου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Επωφεληθείτε του early bird rate και εγγραφείτε εδώ:
https://www.athens-shoulder-course.com/registration/

Ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα: www.athens-shoulder-course.com
Ή από το Facebook: www.facebook.com/AthensShoulderCourse