Και φέτος είχαμε τη χαρά να είμαστε καλεσμένοι ομιλητές στο 7ο Διεθνές Συνέδριο Μεσογειακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κοινότητας στο πλαίσιο του οποίου ο Διευθυντής του Κέντρου Αρθροσκόπησης & Χειρουργικής Ώμου και Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ Κ. Μάνος Αντωνογιαννάκης μίλησε για τις μαζικές ρήξεις του τενοντίου πετάλου παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Inspace Βallοon τεχνική.

Παράλληλα, οι συνεργάτες του Κέντρου κι επιμελητές της Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής κ. Εμμανουήλ Μπριλάκης και Γρηγόριος Αβραμίδης παρουσίασαν τα μακροχρόνια αποτελέσματα της αρθροσκοπικής τεχνικής Remplissage στην αντιμετώπιση της αστάθειας του ώμου και τα συλλογικά αποτελέσματα της κλινικής μας στην αρθροσκοπική συρραφή των μαζικών ρήξεων του τενοντίου πετάλου, αντιστοίχως.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και να μοιραστούμε με τους συναδέλφους μας την ικανοποίηση των ασθενών του Κέντρου Αρθροσκόπησης & Χειρουργικής Ώμου που αντιμετωπίστηκαν αρθροσκοπικά τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για τη σύντομη περίοδο επανόδου στις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Συνεχίζουμε απτόητοι την αναζήτηση νέων, ακόμα πιο πρωτοπόρων μεθόδων αρθροσκόπησης και υλικών, κάνοντας αυτά που φάνταζαν αδύνατα, δυνατά!